Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Lange wachtrij in ticketshop Europa-Park is makkelijk te omzeilen

13-05-2020, 18.18 uur

Europa-Park is gestart met de verkoop van entreebewijzen voor het nieuwe zomerseizoen, dat op vrijdag 29 mei van start gaat. Vanwege de verlaagde capaciteit moet iedereen een ticket vooraf online aanschaffen. Dat zorgt voor een gigantische virtuele wachtrij. Op dit moment zijn meer dan 30.000 mensen aan het wachten tot ze kaartjes kunnen bestellen.

"Het is op dit moment erg druk, waardoor er een wachtrij is ontstaan", zo valt te lezen op tickets.mackinternational.de. "Je geschatte wachttijd bedraagt meer dan een uur. Heb alsjeblieft geduld." Toch is het niet per se nodig om lang te wachten. Met behulp van een simpel trucje kan de rij omzeild worden.

Wie een gratis browserextensie gebruikt die scripts automatisch blokkeert, zoals NoScript voor Google Chrome, komt vanaf de homepage van Europa-Park meteen in de ticketshop terecht. De wachtrij wordt dan volledig overgeslagen.

Limiet
Per dag is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Abonnementhouders moeten hun bezoek de komende tijd ook vooraf reserveren. Dat kan eveneens via de online ticketshop. Abonnees mogen echter niet meer onbeperkt naar binnen. Voorlopig geldt er een limiet van één bezoek per kalendermaand.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be