Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort opent op 25 mei: 'Bijzonder moment'

12-05-2020, 14.43 uur

DierenPark Amersfoort gaat op maandag 25 mei weer open voor abonnementhouders en dagbezoekers. Het park wordt aangepast, zodat alle gezelschappen straks anderhalve meter afstand kunnen houden. Er komt onder andere een nieuwe looproute.

Net als andere dierentuinen werkt DierenPark Amersfoort de komende tijd met een beperkte capaciteit. Een bezoek moet daarom vooraf gereserveerd worden via de website. Dat geldt ook voor mensen die al een ticket of abonnement hebben.

"Op dit moment kun je nog niet reserveren, maar we verwachten je hier volgende week meer over te kunnen vertellen", staat op de website van het park. Verder moeten desinfectiepunten en andere hygiƫnemaatregelen zorgen voor een schone en veilige omgeving.

72 jaar
DierenPark Amersfoort opende de poorten in mei 1948, nu 72 jaar geleden. "Nog nooit in de geschiedenis van het park zijn wij zo lang gesloten geweest", weet oud-directrice Astrid Vis, dochter van de oprichters. "Wie had gedacht dat ik voor de tweede keer in mijn leven een opening van het dierenpark zal meemaken? Wat een bijzonder moment."

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be