Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland volgende week weer open: dit verandert er bij de attracties

11-05-2020, 17.01 uurBeeld: @promenadefotos

Toverland kondigt aan dat het attractiepark volgende week weer opengaat voor publiek. In overleg met de gemeente Horst aan de Maas werkt het park toe naar een heropening op dinsdag 19 mei. Dat is een bijzondere datum voor Toverland: het park bestaat die dag exact negentien jaar.

Net als andere pretparken en dierentuinen zorgt Toverland voor spreiding tussen bezoekers en extra hygiënemaatregelen. Zo gaan medewerkers beugels en deurklinken regelmatig desinfecteren. Het bestellen van tickets op datum wordt verplicht. Ook abonnementhouders moeten een bezoek vooraf online registreren. Het is voor hen steeds mogelijk om maximaal één reservering tegelijk in te plannen.

Bij de attracties gaat het één en ander veranderen. Zo worden zitplaatsen voorlopig altijd toegewezen door medewerkers. Wie niet in staat is om een veiligheidsbeugel zelf te sluiten, mag geen ritje maken. Het verlaten van een wachtrij is vanwege de afstandsregel niet toegestaan. "Betreed de wachtrij dus enkel als je de attractie daadwerkelijk wilt beleven", staat in de voorwaarden.

Afgesloten
Op sommige wandelpaden geldt voortaan eenrichtingsverkeer. Gebouwen en overdekte gebieden kunnen tijdelijk afgesloten worden bij een te groot aantal bezoekers. "Onze medewerkers zijn dit al gewend en worden hier nu extra op getraind", zegt algemeen directeur Jean Gelissen jr. over de nieuwe regels.

Woensdagavond vindt alvast een testavond plaats met personeelsleden en hun gezinsleden. Via Looopings lekte vorige week al uit dat het park vanaf 19 mei weer personeelsleden inplant. Toen durfde een woordvoerster nog niet te bevestigen dat de datum daadwerkelijk gehaald kon worden. Nu is er meer zekerheid.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be