Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo opent op 19 mei: 'Park gaat er anders uitzien'

11-05-2020, 13.39 uur

De openingsdatum van Burgers' Zoo is bekend. Op dinsdag 19 mei gaat de dierentuin in Arnhem weer open. Er zijn maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. "Voor bezoekers is het misschien even wennen omdat het park er op sommige plaatsen iets anders uitziet", waarschuwt Burgers'.

Zo zijn sommige paden eenrichtingswegen geworden, gelden er strenge regels met betrekking tot hygiëne en lopen er extra medewerkers rond om uitleg te geven. De maximumcapaciteit van de dierentuin is naar beneden bijgesteld, zodat gezelschappen anderhalve meter afstand kunnen houden. Abonnementhouders en reguliere bezoekers moeten vooraf online een tijdsslot reserveren.

Daar wordt een speciaal reserveringssysteem voor gebouwd. Ook parkeertickets moeten online aangeschaft worden. De kassa gaat alleen open voor noodgevallen. "Per bezoeker dient u naast uw toegangskaart ook een bevestiging van reservering van het tijdslot mee te brengen", staat in de uitleg. "Zonder kunnen we bezoekers helaas geen toegang tot het park verlenen."

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be