Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Attractiepark Duinrell vanaf 16 mei voor iedereen toegankelijk

11-05-2020, 15.48 uur

Een dagje Duinrell is straks niet alleen voorbehouden aan vakantiegasten. Afgelopen vrijdag werd bekend dat het Wassenaarse attractiepark en het Tikibad op 16 mei opengaan voor verblijfsgasten. Nu is besloten dat reguliere dagbezoekers vanaf die datum ook weer langs kunnen komen.

De capaciteit blijft wel beperkt. "Voor daggasten is een aantal tickets beschikbaar", bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Toegangsbewijzen moeten online gereserveerd worden. Eén kaartje kost 24,95 euro. Inclusief twee uur Tikibad zijn bezoekers 30,95 euro kwijt.

De kassa's blijven gesloten. Het pretpark is de komende weken geopend van 10.00 tot 17.00 uur of 16.00 uur. Tot 1 juni zijn niet alle attracties tegelijk operationeel: er wordt gewerkt met wisselschema's.

Wisselschema's
Anderhalve meter afstand houden is overal verplicht, ook in het Tikibad. Daar blijven de kluisjes en douches gesloten. Badgasten krijgen het verzoek om hun badkleding al voorafgaand aan hun bezoek aan te trekken. In het zwemparadijs hanteert men tijdslots om de drukte te spreiden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be