Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Attractiepark Duinrell vanaf 16 mei voor iedereen toegankelijk

11-05-2020, 15.48 uur | Reacties

Een dagje Duinrell is straks niet alleen voorbehouden aan vakantiegasten. Afgelopen vrijdag werd bekend dat het Wassenaarse attractiepark en het Tikibad op 16 mei opengaan voor verblijfsgasten. Nu is besloten dat reguliere dagbezoekers vanaf die datum ook weer langs kunnen komen.

De capaciteit blijft wel beperkt. "Voor daggasten is een aantal tickets beschikbaar", bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Toegangsbewijzen moeten online gereserveerd worden. Eén kaartje kost 24,95 euro. Inclusief twee uur Tikibad zijn bezoekers 30,95 euro kwijt.


ZIE OOK: Duinrell opent vakantiepark per direct, attracties en Tikibad volgen later

De kassa's blijven gesloten. Het pretpark is de komende weken geopend van 10.00 tot 17.00 uur of 16.00 uur. Tot 1 juni zijn niet alle attracties tegelijk operationeel: er wordt gewerkt met wisselschema's.

Wisselschema's
Anderhalve meter afstand houden is overal verplicht, ook in het Tikibad. Daar blijven de kluisjes en douches gesloten. Badgasten krijgen het verzoek om hun badkleding al voorafgaand aan hun bezoek aan te trekken. In het zwemparadijs hanteert men tijdsloten om de drukte te spreiden.

ZIE OOK: Duinrell moet muziekfestival schrappen: volgend jaar herkansing

Reacties