Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Video: kinderen Gert Verhulst gaan dagje naar gesloten Plopsaland

08-05-2020, 20.13 uur

Hoe ligt Plopsaland De Panne er momenteel bij? Viktor en Marie Verhulst, de kinderen van Studio 100-baas Gert Verhulst, kregen de kans om het Vlaamse pretpark te inspecteren tijdens de coronasluiting. Daarbij mochten ze ook de attracties uitproberen.

Dat is te zien in een vlog van Viktor Verhulst. Hij wordt nostalgisch bij het zien van restaurant Mr. Spaghetti, waar hij in zijn jeugd een vakantiebaantje heeft gehad. "Ik moest pizza's en spaghetti maken", biecht hij op. "Iedereen die bij mij bestelde, kreeg extra kaas. Dat was mijn handelsmerk."

In themagebied Wickieland testen de twee disk'o coaster De Grote Golf. "Ik vind 't eigenlijk maar niks", gilt Viktor tijdens een ritje. "Stop 't maar! Stop maar!" Hij laat lanceerachtbaan Anubis The Ride dan ook aan zich voorbijgaan. De Big & Betsy Hoeve durft hij wel aan.

Standbeeld
Vervolgens neemt het duo een kijkje bij een standbeeld van vader Gert Verhulst, naast hond Samson. "Dit trekt op niks meer", grapt Viktor. Vervolgens neemt dochter Marie zijn plek in. Zij werd onlangs gepresenteerd als het nieuwe baasje van Samson.

Het is nog niet bekend wanneer Plopsaland weer opengaat. Alle attractieparken in België zijn in ieder geval tot maandag 8 juni dicht.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be