Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi onthult uiterlijk van nieuwe mascotte

21-05-2020, 14.50 uur

Walibi Holland laat zien hoe de mascotte van het pretpark er voortaan uitziet. De oranje kangoeroe heeft een gedaantewisseling ondergaan. Vanwege het coronavirus zal de mascotte dit jaar niet in het park rondlopen, maar het park toont alvast wel een ontwerp.

Zusterparken Walibi Belgium en het Franse Walibi Rhône-Alpes introduceren dezelfde mascotte, al draagt de kangoeroe daar geen overhemd, broek en schoenen. "Walibi is een speelse kangoeroe die houdt van families en van de leuke momenten die hij met hen kan delen", meldt Walibi Belgium op Facebook.

"Vandaag stelt hij zich met veel plezier eindelijk aan jullie voor. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om elkaar in het echt te ontmoeten... Hij hoopt in 2021 wel van de partij te zijn." Walibi Holland gaat aanstaande maandag weer open. Voor de parken in België en Frankrijk is nog geen openingsdatum bekend.

Oude mascotte
Walibi Sud-Ouest in Frankrijk behoudt voorlopig de oude mascotte. Dat attractiepark is sinds 2015 geen eigendom meer van Compagnie des Alpes, de parkengroep achter onder meer Walibi Holland, Walibi Belgium en Walibi Rhône-Alpes.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be