Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
GaiaZOO

GaiaZOO weer open op 1 juni: 'Belangrijke dag'

07-05-2020, 14.51 uur | Reacties

De Limburgse dierentuin GaiaZOO gaat weer open. Na overleg met de veiligheidsregio en de burgemeester van Kerkrade is besloten om vanaf maandag 1 juni weer bezoekers te verwelkomen. "Een voor ons belangrijke dag, omdat wij op deze dag exact 15 jaar geleden officieel onze dierentuin opende", schrijft directeur Rob Huppertz in een verklaring.

Een speciaal veiligheidsprotocol moet ervoor zorgen dat bezoekers hygiënemaatregelen in acht nemen en genoeg afstand houden. "De bezoekersstromen worden op sommige plaatsen in vaste banen geleid en ook in de horeca is het onvermijdelijk het één en ander aan te passen om aan de richtlijnen te voldoen."

Dat vraagt om begrip en aanpassingsvermogen, aldus de directeur. "Voor onze vaste bezoekers is het misschien even wennen." Bovendien zal er gewerkt worden met een beperkte capaciteit. Tickets moeten online gekocht worden. Abonnementhouders ontvangen binnenkort een brief met meer informatie.

Groeien
"Het zijn bijzondere tijden en we zullen er samen het beste van moeten maken", vindt Huppertz. Het park wil "geleidelijk groeien in bezoekersaantallen". "Dat kan betekenen dat het iets langer duurt voordat u uw toegangsticket kunt reserveren, maar het verzekert u wel van een optimaal dagje uit."

Meer GaiaZOO
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be