Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen kondigt openingsdatum aan

07-05-2020, 10.14 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen kondigt als eerste grote dagattractie van Nederland een openingsdatum aan. De Drentse dierentuin heeft van de veiligheidsregio en burgemeester Eric van Oosterhout toestemming gekregen om weer open te gaan. Het is de bedoeling om op maandag 25 mei weer bezoekers te verwelkomen.

In de periode daarvoor vinden al wel testdagen plaats met onder andere abonnementhouders, om te controleren of alle nieuwe veiligheidsmaatregelen werken. Die vragen "wel enig aanpassingsvermogen" van het publiek, laat een woordvoerster weten.

Zo moet er overal anderhalve meter afstand gehouden worden en zal het niet meer mogelijk zijn om op de bonnefooi langs te komen. Tickets kunnen uitsluitend vooraf online besteld worden, omdat de capaciteit van het dierenpark beperkt is. Ook op het gebied van hygiëne verandert er het één en ander. Contactpunten worden vaker schoongemaakt en op verschillende plekken is desinfectiemiddel aanwezig.

Attracties
Wildlands heeft de ambitie om twee attracties in het park ook te openen: boottocht Rimbula River en safaritocht Serenga Safari. "We gaan de komende weken testen of het loopt zoals wij het bedacht hebben", zegt de voorlichtster. "Dan kunnen er nog veranderingen doorgevoerd worden." Omdat men "rustig wil opstarten" blijven boomerang coaster Tweestryd en 4D-simulator Artic 1 in eerste instantie dicht.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be