Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling organiseert online kennisquiz met O.J. Punctuel

04-05-2020, 12.18 uur

De Efteling presenteert deze week een interactieve online quiz. Op vrijdag 8 mei vindt de eerste editie van de Efteling Familie Quiz plaats, waarbij de Efteling-kennis van de deelnemers getest wordt. Symbolica-lakei O.J. Punctuel praat het vragenspel aan elkaar.

Het sprookjespark spreekt over "een leuk en interactief spel voor jong en oud". "Zo kunnen we het Efteling-gevoel met elkaar delen", staat in de beschrijving. De quiz bestaat uit meerdere rondes, die in totaal zo'n 45 minuten duren. Er wordt gespeeld om 18.30 én om 19.30 uur. Voor de winnende familie ligt een verrassingspakket klaar ter waarde van 100 euro.

Niet iedereen kan meedoen. Vanwege het beperkte aantal plekken vindt er een loting plaats. Aanmelden kan via de officiële Efteling Blog. Wie wordt uitgekozen, ontvangt donderdag een e-mail met instructies. Anderen krijgen de kans om een livestream op YouTube te volgen. Zij dingen echter niet mee naar een prijs.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be