Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerkers werken vanuit huis in ludieke video

02-05-2020, 22.19 uur

De meeste Efteling-medewerkers kunnen hun werk niet mee naar huis nemen, maar daar heeft één afdeling wat op gevonden. In een komische YouTube-video is te zien hoe personeelsleden van de hoofdentree hun taken blijven uitvoeren terwijl ze thuiszitten door de coronacrisis.

Bij de entree horen onder andere het parkeerterrein, de kassa's, de kaartcontrole, de hondenkennel, de fietsenstalling en de Gastenservice. Het filmpje van bijna vierenhalve minuut toont medewerkers die thuis onder meer folders uitdelen, poorten openmaken, souvenirs bezorgen, kaartjes controleren, auto's helpen inparkeren en honden verzorgen.

Op de achtergrond klinkt het Efteling-personeelslied 'Trots op jou'. "We hopen jullie allemaal weer snel te kunnen verwelkomen in de Wereld vol Wonderen", zegt 'afsluiter' Roar Luiten aan het einde van de video. Initiatiefneemster was Nikki Doensen, die zelf in beeld komt als 'buttonprikker'.

Ruigrijk
Eerder deze week dook ook al een video op gemaakt door attractiemedewekers van parkdeel Ruigrijk. Zij deden mee aan de zogeheten Don't Rush Challenge.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be