Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark beloont abonnees die afzien van compensatie

03-05-2020, 18.39 uur

Ouwehands Dierenpark komt met verschillende opties voor abonnementhouders. Zij worden in principe automatisch gecompenseerd voor de coronasluiting, door het aantal gemiste dagen bij hun abonnement op te tellen. Het is echter ook mogelijk om het park financieel te steunen door van de compensatie af te zien.

Wie daarvoor kiest, wordt op een speciale manier beloond. De eerste optie is om 5 euro te ontvangen als digitaal saldo op de abonnementspas. "Dit bedrag kun je vrij besteden bij een eerstvolgend bezoek in alle restaurants en de shops", laat de dierentuin weten. Het saldo blijft geldig zolang het abonnement geldig is.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een plek op de vip-lijst van Ouwehands. "Als dank word je op de vip-lijst gezet waarbij je kans maakt te worden uitgenodigd bij exclusieve openingsevents of persevents", staat in een uitleg.

Preview
Wat houdt dat precies in? "Denk hierbij aan de opening van het bonoverblijf, een preview van China Light Festival of de eerste stapjes buiten van het reuzenpandajong." In het park werd afgelopen vrijdag een panda geboren. Abonnees kunnen hun keuze tot en met zondag 10 mei doorgeven.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be