Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Flamingo Land Resort

'Oudste man in een achtbaan' op 108-jarige leeftijd overleden

01-05-2020, 19.44 uur

Engelsman Jack Reynolds, die bekend werd als de oudste man in een achtbaan, is op 108-jarige leeftijd overleden. In 2017 maakte Reynolds wereldwijd furore toen hij op zijn 105e verjaardag een ritje maakte in een spinning coaster in het Engelse pretpark Flamingo Land.

Dat was de acht meter hoge familieachtbaan Twistosaurus. Guinness World Records riep de man vervolgens uit tot de "oudste persoon die ooit een achtbaan zonder inversies bereden heeft". "Ik ben onder de indruk", zei hij na afloop van het ritje. "Het ging goed."

De waaghals heeft de laatste jaren meer records gebroken. Zo werd hij op zijn 104e de oudste persoon die voor het eerst een tatoeage nam. Toen hij 106 werd, kwam hij in het nieuws als de oudste persoon die ooit een tokkelbaan geprobeerd heeft. Met zijn acties haalde hij geld op voor het goede doel.

Het ging al een tijdje slecht met Reynolds. Afgelopen zaterdag stierf hij.Meer Flamingo Land Resort
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be