Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Italiaanse attractieparken moeten openingsdag blijven uitstellen

07-05-2020, 11.31 uur | Reacties

Terwijl in steeds meer omliggende landen openlijk wordt gesproken over het heropenen van de attractieparken, is het in Italië nog angstvallig stil. Daar moeten de pretparken hun geplande seizoensstart noodgedwongen blijven uitstellen. De meeste Italiaanse parken gokten eerder op 1 mei als openingsdatum.

Dat bleek voorbarig. "We zien je op een veilige manier in juni", staat nu op de homepage van Gardaland. De online openingskalender start daar op maandag 1 juni. Mirabilandia, waar eerder ook gerekend werd op 1 mei, durft nu geen stip op de horizon te plaatsen.

Ook Movieland, MagicLand, Leolandia en Fiabilandia noemen geen datum meer. Cinecittà World beweert op zaterdag 30 mei weer bezoekers te kunnen verwelkomen. Etnaland wacht vooralsnog tot woensdag 1 juli.

Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be