Walibi Holland

Coronacrisis: Walibi Holland filmt half uur lang uiteinde van hogedrukspuit

29-04-2020, 22.32 uur | Reacties

Walibi Holland blijft naar manieren zoeken om het publiek bezig te houden tijdens de coronasluiting. Op YouTube verscheen vandaag een video van een medewerker die de grond bij de ingang schoonmaakt. Het ludieke filmpje van ruim 34 minuten toont het uiteinde van een hogedrukspuit.

Tegel voor tegel wordt het grondoppervlakte ontdaan van viezigheid. Het pretpark kondigde de 'extremely satisfying' video aan met een knipoog. "Wij hebben speciaal voor jullie een eigen satisfying video gemaakt van een collega die de straat schoonspuit bij de hoofdingang. Geniet hoe het vuil verdwijnt van de straatstenen."


ZIE OOK: Video: Walibi Holland laat badeenden los in wildwaterbaan

De ongebruikelijke beelden zijn al bijna tweeduizend keer bekeken. Fans kunnen er wel om lachen. "Meest bevredigende video die ik heb gezien", reageert Brandon Meerwijk. "Dank Walibi Holland, heel cool", zegt TT Rides. "Precies wat ik nodig had", aldus ene Sem. "Letterlijk het enige park dat dit zou doen", denkt MXJ. Michelle Visser: "Dat je dit letterlijk een half uur kan filmen en dan plaatsen, ik ga stuk."ZIE OOK: Man (33) is dagje alleen in Walibi Holland: 'Dubbel gevoel'

Reacties