Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen daagt creatieve fans uit: 'Bouw het park na'

29-04-2020, 23.23 uur

Attractiepark Slagharen heeft een uitdaging bedacht voor creatieve fans. Onder de noemer 'Imagine Slagharen' wordt hen gevraagd om onderdelen van het Overijsselse pretpark digitaal na te bouwen. Daarvoor kunnen de deelnemers gebruikmaken van bouwgames als Planet Coaster, Minecraft, Parkitect of RollerCoaster Tycoon.

"Je mag al jouw creativiteit gebruiken en ons laten zien hoe jij Slagharen voor je ziet", luidt de opdracht. Er wordt samengewerkt met pretparkspel Planet Coaster, dat vaak gebruikt wordt om attractieparken tot in detail na te bouwen.

Wie zich aanmeldt, ontvangt vijf weken lang iedere week een opdracht. De onderlinge communicatie vindt plaats via het gratis chatprogramma Discord. Alle creaties worden beoordeeld op volledigheid, kleurgebruik, creativiteit en realisme. De jury bestaat uit medewerkers van Slagharen, medewerkers van Planet Coaster en de andere wedstrijddeelnemers.

Hoofdprijs
De hoofdprijs is een weekendje Slagharen voor vier personen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 5 mei via de officiële website van het park. Er geldt een minimumleeftijd van 6 jaar. De wedstrijd start op vrijdag 8 mei en loopt tot en met donderdag 18 juni.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be