Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sea Life Blankenberge

Jarig tijdens coronasluiting? Dan mag je gratis naar Sea Life

28-04-2020, 13.45 uur

Sea Life Blankenberge heeft een verrassing in petto voor iedereen die jarig is tijdens de coronasluiting. Het Belgische dierenpark bestaat 25 jaar, maar kan vanwege corona geen feest geven. Uit sympathie voor anderen die hun verjaardag ook niet groots kunnen vieren in de coronaperiode, bedacht de toeristische trekpleister een bijzondere actie.

"We hebben besloten om de festiviteiten te verlengen", vertelt een woordvoerster. "Wie ook zijn of haar verjaardag in coronalockdown moest vieren, krijgt dit jaar gratis toegang tot het park op vertoon van de identiteitskaart aan de kassa."

De actie geldt vanaf de heropening van Sea Life tot en met eind juni 2020. Wanneer de waterwereld aan de Vlaamse kust weer mensen kan verwelkomen, is nog niet duidelijk. Pretparken en dierentuinen in België mogen de poorten in ieder geval niet openen tot 8 juni. Sea Life, geopend in 1995, is onderdeel van de Britse groep Merlin Entertainments.



Meer Sea Life Blankenberge
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be