Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: Bobbejaanland geeft achtbaan nieuwe kleur

27-04-2020, 11.59 uurBeeld: @BjlFansOfficial

Bobbejaanland vernieuwt de hangende achtbaan Dreamcatcher. De baan krijgt een nieuwe kleur, bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings. In plaats van beige is de rail straks een stuk donkerder. Men koos voor antraciet.

Dat is te zien op foto's van fansite BjlFans. De steunpilaren, die nu nog lichtrood met lichtblauw zijn, worden in dezelfde kleur geverfd. "Eigenlijk waren de werkzaamheden gepland voor de seizoensopening, maar door het coronavirus zijn alle planningen opgeschoven", vertelt de voorlichtster. Bobbejaanland blijft in ieder geval dicht tot 8 juni.

De 25 meter hoge achtbaan opende in 1987 als Air Race. Sinds 2006 heet de attractie Dreamcatcher. In 2018 werden de treinen voorzien van VR-brillen en kreeg het stationsgebouw een nieuw uiterlijk, met grote rotspartijen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be