Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voorzitter Efteling in het ziekenhuis na aanval van hond

26-04-2020, 13.14 uur

Gerd Leers, voorzitter van Stichting Natuurpark de Efteling, is in het ziekenhuis beland na een bizar incident. Hij werd afgelopen donderdag aangevallen door een hond tijdens een fietstocht. De Efteling-voorzitter vloog over de kop en belandde in berm, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Daar is Leers vrijdagmiddag geopereerd, weet nieuwssite 1Limburg. "Zijn arm staat scheef en zijn hand is op zeker twee plaatsen gebroken", vertelde dochter Carolien Mulder-Leers eerder. Op Facebook meldt ze dat de operatie voorspoedig is verlopen. "Het gaat naar omstandigheden goed met hem." De hond zou ontsnapt zijn van een boerenerf in de buurt.

Stichting Natuurpark de Efteling - de enige aandeelhouder van de Efteling - is de eigenaar van het attractiepark. Leers werd in februari 2018 benoemd als voorzitter. Tussen 2007 en 2010 was hij al bestuurslid. Hij is verder bekend als oud-minister en voormalig burgemeester van Maastricht.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be