Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plaswijckpark

Rotterdams dierenpark vraagt om financiële hulp na geboortegolf

25-04-2020, 16.28 uur | Reacties

Voor een Rotterdams speel- en dierenpark komt een geboortegolf op een onhandig moment. In Plaswijckpark zijn dit voorjaar onder andere zes babyzwanen, twaalf lammetjes, vijf wallaby's, zes stokstaartjes en twee otters geboren. Dat kost veel geld, terwijl er op dit moment geen inkomsten zijn vanwege de coronacrisis.

Daar heeft het familiepark iets op gevonden. Wie Plaswijckpark wil steunen, kan een kraampakket kopen voor de babydieren. Er zijn vijf verschillende pakketten samengesteld, bedoeld voor de otters (25 euro), stokstaartjes (20 euro), wallaby's (12,50 euro), lammetjes (10 euro) of zwanen (7,50 euro).

Met het geld wordt eten voor de dieren betaald. Zo zijn de otters gek op vis, eieren en meelwormen en willen de wallaby's stevig groenvoer als andijvie en spinazie. "Kies je favoriete dier en help op deze manier de babydieren van Plaswijckpark", laat het park weten. Onder elke vijftig donateurs wordt een privébezoek verloot, waarbij het mogelijk is om de dieren zelf te voeren.

Meer Plaswijckpark
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be