Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp blij met steun: 3500 entreebewijzen verkocht

25-04-2020, 14.02 uur | Reacties

Een actie van Diergaarde Blijdorp om zorgverleners te steunen is een succes. Voor elk verkocht entreebewijs schenkt de Rotterdamse dierentuin een vrijkaart aan een zorginstelling. In twee weken tijd zijn er op die manier al 3500 toegangsbewijzen gedoneerd.

Het initiatief wordt gesteund door onder meer tv-presentator Beau van Erven Dorens en voetbaltrainer Giovanni van Bronckhorst. Voor Blijdorp is dat resultaat ook goed nieuws. Op deze manier komt er toch geld binnen, terwijl het park anders nagenoeg geen inkomsten zou hebben tijdens de coronasluiting. Tickets kosten 23,50 euro.

"Alle uitgaven die nodig zijn om de dieren en planten te verzorgen, worden nog steeds gemaakt", staat in een persbericht. "Gelukkig zijn heel veel abonnementhouders trouw en blijven zij niet alleen abonnee, maar zien ze ook af van enige compensatie."

Geldig
De actie loopt nog tot 10 mei. Uiteindelijk worden de gratis toegangskaarten door Blijdorp verdeeld onder ziekenhuizen, zorgorganisaties en goede doelen in de omgeving. Ze blijven een jaar geldig na de heropening van het park.

Meer Diergaarde Blijdorp
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be