Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland deelt video vol zelfspot: 'Veel te duur!'

24-04-2020, 14.39 uur

Een Vlaamse acteur scoort met een komische video waarin hij een dagje Plopsaland belachelijk maakt. Nicolas Caeyers laat via Instagram en TikTok zien hoe doorsnee Vlamingen een dag in het attractiepark beleven. Opvallend genoeg werd de parodie ook gedeeld door Plopsa zelf.

De 285.000 volgers van de officiële Plopsa-pagina op Facebook kregen de beelden deze week voorgeschoteld. Een gewaagde actie, aangezien de typetjes van Caeyers onder meer klagen over te hoge prijzen, te lange wachtrijen, onverstaanbare medewerkers en voordringend publiek.

"Allee seg, 45 euro voor een pluchen hond?!", verzucht de acteur bijvoorbeeld. Caeyers is geen onbekende voor Plopsaland: hij speelde jarenlang in de tv-serie Galaxy Park van Plopsa-eigenaar Studio 100. Ook daar refereert hij aan in zijn video. Alleen al via de Plopsa-pagina is het filmpje nu ruim 115.000 keer bekeken.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be