Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling compenseert abonnees: 54 eurocent per gesloten dag

23-04-2020, 12.12 uurBeeld: rensvdkrabben

De Efteling heeft meer details bekendgemaakt over de compensatieregeling voor abonnementhouders. Het attractiepark beloofde eerder al dat abonnees een vergoeding zouden krijgen voor elke dag dat ze nu niet naar binnen kunnen. Dat tegoed kan later besteed worden in de Efteling.

Nu is duidelijk hoe hoog het bedrag precies wordt. Voor abonnementen die per jaar betaald worden, gaat het om 54 eurocent per gesloten dag. Wie ervoor gekozen heeft om maandelijks te betalen voor een abonnement, krijgt 59 eurocent per dag terug.

Ook eventuele parkeerabonnementen worden gecompenseerd. Per parkeerkaart gaat het om 11 eurocent voor elke gesloten dag. Een Efteling-tegoed blijft drie jaar geldig, ook als een kaart al verlopen is.

Zomer
Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de Efteling weer open kan. Het park houdt er zelfs rekening mee dat de poorten de hele zomer gesloten moeten blijven. Als het park inderdaad tot en met 31 augustus niet toegankelijk is, ontvangen maandbetalers met een parkeerabonnement een vergoeding van ruim 120 euro. En stel dat de Efteling op 20 mei weer opengaat, dan bedraagt dat tegoed 47 euro.

Het bedrag is niet alleen te besteden bij horecalocaties en souvenirwinkels: er kan ook een deel van een jaarbetaling voor een Efteling-abonnement mee voldaan worden bij de Gastenservice. Verder is het mogelijk om er Efteling-tickets en parkeerkaarten mee te kopen, bijvoorbeeld voor vrienden en familie.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be