Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort vraagt abonnementhouders om hulp

22-04-2020, 11.28 uur

Abonnementhouders van DierenPark Amersfoort krijgen de vraag of ze het park willen steunen of niet. In principe worden alle abonnementen automatisch verlengd met het aantal dagen dat de dierentuin nu gesloten is. Maar abonnees kunnen er ook voor kiezen om de verloren dagen te 'doneren' aan het park.

"Honderden dieren hebben in ons park elke dag voedsel en de juiste zorg nodig", meldt DierenPark Amersfoort. "Er zijn op dit moment geen inkomsten, maar de verzorging van de dieren gaat door. Wij kunnen jouw steun daarom hard gebruiken."

Als abonnementhouders akkoord gaan met de actie, wordt hun kaart niet verlengd en betalen ze dus gewoon voor de dagen dat het park gesloten was. Ze hebben een mail ontvangen waarin staat wat ze er precies voor moeten doen. "Het helpt ons in deze uitzonderlijke tijden en wij zijn hier heel blij mee!"

Zes weken
Wie liever niet wil helpen, hoeft geen actie te ondernemen. DierenPark Amersfoort is sinds zaterdag 14 maart gesloten vanwege het coronavirus. Het park heeft nu al bijna zes weken geen inkomsten.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be