Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Paultons Park

Engels pretpark stelt opening nieuwe achtbaan jaar uit door corona

22-04-2020, 10.52 uur

Een grote uitbreiding van het Engelse pretpark Paultons Park gaat niet meer open in 2020. Het attractiepark wilde dit voorjaar het nieuwe themagebied Tornado Springs in gebruik nemen, maar door het coronavirus liggen de werkzaamheden al een tijdje stil.

"Bouwvakkers uit Duitsland, Denemarken en andere landen zijn naar huis gegaan en al het werk is gestopt", vertelt operationeel directeur James Mancey in een videoboodschap. De karretjes staan al klaar. "Maar net voordat de testritten zouden plaatsvinden, is de Duitse fabrikant vertrokken."

Vandaag werd bekend dat de opening is uitgesteld naar het voorjaar van 2021. "We begrijpen dat dit voor iedereen een teleurstelling is, maar zonder werkzaamheden op de bouwplaats en zonder toekomstperspectief was dit onze enige optie", laat Paultons Park weten.

Spinning coaster
In Tornado Springs staan verschillende nieuwe attracties, met als blikvangers de spinning coaster Storm Chaser en reuzenschommel Cyclonator. "Na achttien maanden hard werken is het moeilijk om te accepteren dat de attracties dit jaar niet opengaan, maar we beloven dat het wachten het waard zal zijn."

Directeur Mancey spreekt over "het beste themadeel in een attractiepark in het Verenigd Koninkrijk". Het gebied werd ontworpen door de Nederlandse firma Leisure Expert Group. De decors zijn gebouwd door MK Themed Attractions uit Denemarken.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Paultons Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be