Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Tattoostudio deelt foto's van superfan met enorme Europa-Park-tatoeage

25-04-2020, 15.00 uur

Een fan van Europa-Park heeft zijn liefde voor het Duitse attractiepark op een bijzondere manier laten vereeuwigen. Hij besloot een enorme tatoeage te nemen van een beeld bij de houten achtbaan Wodan. Zijn volledige rug wordt bedekt door een afbeelding van Hel, de godin van de onderwereld in de noordse mythologie.

Het sculptuur bevindt zich in de wachtrij van de achtbaan. In haar handen draagt ze een zandloper en een schedel. Op de achtergrond van de tattoo zijn de houten balken van de rollercoaster ook zichtbaar. Tatoeages gebaseerd op pretparken zijn niet uniek, maar de grootte is wel uitzonderlijk.

De tatoeage is al een hele poos geleden gezet. Het resultaat werd pas afgelopen week gedeeld door de Facebook-pagina van tattoostudio HungarInk uit Freiburg, op ongeveer dertig kilometer van het pretpark. Er wordt positief op gereageerd. "Een meesterwerk", zegt Farkas Huszar. "Geweldig", vindt Katharina Müller.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be