Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi Holland laat badeenden los in wildwaterbaan

22-04-2020, 15.45 uur

Walibi Holland heeft een lollige actie uitgehaald bij wildwaterbaan El Rio Grande. Om thuisblijvers te vermaken besloot het pretpark drie opblaasbare badeenden los te laten in de geul van de waterattractie. Dat is te zien in een video op Facebook.

De enorme eenden stonden naast elkaar klaar onderaan het station. Toen de vier pompen van de 375 meter lange waterbaan aangingen, werden de opblaasdieren meegevoerd door duizenden liters water. Aan kijkers de opdracht om te melden welk eendje het eerst over de finish komt. Onder de goede antwoorden worden entreekaarten verloot.

Walibi had op zaterdag 4 april weer open moeten gaan na een maandenlange winterstop. Door het coronavirus is de seizoensstart voor onbepaalde tijd uitgesteld. In de tussentijd houdt het pretpark fans bezig met wekelijkse acties op social media.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be