Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Uilen- en dierenpark de Paay

Duizend kilo voer voor noodlijdend dierenpark: 'Ontzettend dankbaar'

19-04-2020, 23.07 uur

Een dierentuin in Gelderland is uit de brand. Uilen- en dierenpark de Paay zat in geldnood door een gebrek aan inkomsten, maar dankzij een groot aantal donaties is de toekomst van het park veiliggesteld. Via een inzamelingspagina kwam al bijna 6000 euro binnen.

Ook Paula Koot trok zich het lot van het dierenpark aan. Samen met vrienden en familie zamelde ze geld in, zodat afgelopen vrijdag ruim duizend kilo dierenvoer afgeleverd kon worden bij het park. Het voer is afkomstig van een handelaar uit Drenthe. Een bedrijf uit Tiel leverde een gratis busje om de spullen op te halen.

Eigenaar Roger van Leeuwen was overrompeld. "Zo kan ik maanden vooruit", vertelde hij opgelucht aan dagblad de Gelderlander. "Fantastisch." Ook met alle financiële giften is men ontzettend blij. "Wij komen woorden tekort", staat in een Facebook-bericht. "Dit konden we niet zonder jullie doen. Wat zijn wij en onze dieren ontzettend dankbaar!"

Drama
Ondanks de coronacrisis is Uilen- en dierenpark de Paay nog gewoon dagelijks geopend. Er komen echter nauwelijks meer bezoekers. "Ik leef op de pof", zei Van Leeuwen eerder. "Het regent aanmaningen. Het is gewoon een drama."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Uilen- en dierenpark de Paay
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be