Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell viert 85-jarig jubileum met eerbetoon aan mascotte Rick de Kikker

19-04-2020, 15.41 uur

Duinrell bestaat vandaag precies 85 jaar. Vanwege het coronavirus is het organiseren van een groot feest niet mogelijk, maar in het Wassenaarse attractiepark wordt wel gewerkt aan enkele vernieuwingen. Zo ontstaat momenteel een nieuw entreeplein met een bronzen standbeeld van mascotte Rick de Kikker.

"We hadden natuurlijk uitgebreid stil willen staan bij het jubileum, maar het is even niet anders", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Wat wel leuk is, is dat onze vernieuwde entree steeds meer vorm krijgt." Het plein begint zich bij Rick's Avonturen Burcht en eetgelegenheid de Paardenstal, zo'n tweehonderd meter achter de kaartcontrole.

"Dit is de plek waar een dagje uit écht begint", aldus de voorlichtster. "Het is nu een mooi, overzichtelijk plein geworden." Het nieuwe Rick de Kikker-beeld werd vervaardigd door de gespecialiseerde firma Artihove, die ook verantwoordelijk was voor het sculptuur van Johan Cruijff bij het voetbalstadion van FC Barcelona.

Botsauto's
Naast de vernieuwde entree investeert Duinrell dit jaar onder meer in het uitbreiden van de overdekte speeltuin Rick's Fun Factory en het verplaatsen van de botsauto's. Ook wordt het oudste restaurant van het park opgeknapt. Duinrell hoopt op maandag 11 mei weer open te kunnen gaan.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be