Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park durft geen openingsdatum meer te noemen

16-04-2020, 12.14 uur | Reacties

De seizoensstart van Europa-Park moet opnieuw uitgesteld worden. Tot nu toe communiceerde het Duitse attractiepark dat bezoekers vanaf maandag 20 april weer welkom zouden zijn. Nu de overheid besloten heeft om maatregelen omtrent corona te verlengen, moet men mensen teleurstellen.

"Met het oog op de onzekere ontwikkelingen rondom het coronavirus blijven zowel Europa-Park, waterwereld Rulantica evenals de Europa-Park-hotels, het Camp Resort en de camping voorlopig ook na 19 april gesloten", staat in een nieuwe verklaring.

De coronamaatregelen in Duitsland zijn voorlopig van kracht tot en met zondag 3 mei. Europa-Park durft echter geen openingsdatum meer te noemen. "We staan in nauw contact met de overheid, politiek en experts maken plannen overeenkomstig de overheidsmaatregelen."

Versoepeld
Dat sommige maatregelen versoepeld worden - kleinere winkels mogen op 20 april weer open met een beperkt aantal klanten - stemt de directie van Europa-Park hoopvol. "We zijn optimistisch om in de nabije toekomst, in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid, onze activiteiten weer te kunnen oppakken."

Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be