Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Medewerkers Walibi Holland bakken broodjes voor verpleeghuizen

11-04-2020, 20.16 uur | Reacties

Medewerkers van Walibi Holland hebben zich op Goede Vrijdag van hun beste kant laten zien. Het pretpark bakte honderden broodjes, die vervolgens naar verschillende zorginstellingen zijn gebracht. "Omdat Pasen dit jaar anders zal zijn dan andere jaren", meldt het park op social media.

"We hebben veel respect voor de zorgmedewerkers en willen dat graag laten zien op deze manier." Walibi schonk de Franse brioches aan vier verpleeghuizen in de regio, bevestigt een voorlichtster aan Looopings. Daar werden ze uitgedeeld aan zorgpersoneel en ouderen.

De broodjes gingen onder meer naar verzorgingshuis De Voord in Elburg. "De traktatie was erg welkom", reageert werkneemster Marja Haklander op Facebook. "Bedankt namens bewoners en personeel!" Stephanie Karel laat weten: "Heb ze ook gevonden op onze afdeling! Daar wordt lekker van gesmuld, bedankt Walibi Holland!"

Onduidelijk
Walibi had vorige week open moeten gaan na een maandenlange winterstop. Dat ging niet door. Door het coronavirus is op dit moment nog volstrekt onduidelijk wanneer het park weer toegankelijk zal zijn.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be