Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Directeur Movie Park Germany over toekomstplannen: 'We moeten leren van onze fouten'

18-04-2020, 19.15 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Wat zijn de toekomstplannen van Movie Park Germany? Het Duitse pretpark heeft voor bijna elke attractie wel verbouwingsplannen klaarliggen, vertelt marketingdirecteur Manuel Prossotowicz in een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast. Hij wil ervoor zorgen dat het park niet dezelfde fouten maakt als in het verleden.

Prossotowicz werkte al voor het park toen de naam nog Warner Bros. Movie World Germany luidde, in de jaren negentig. Veel fans verlangen terug naar die gloriedagen, maar volgens de directeur was dat absoluut geen rooskleurige periode. "Het was een regelrechte ramp", zegt hij onomwonden. "Het was een mooie façade met leuke ideeën, maar achter de schermen hadden we heel veel problemen."

Tegenwoordig bevindt Movie Park zich in rustiger vaarwater. De afgelopen jaren zijn meerdere grote attracties opgeknapt. Op dit moment is men bezig met de vernieuwde achtbaan Lucky Luke - The Ride en een nieuw laserparcours. Ook wordt er gewerkt aan een gigantische nieuwe attractie op de oude plek van de waterbaan Ice Age Adventure. Prossotowicz - ook verantwoordelijk voor alle creatieve concepten in het park - licht alvast een tipje van de sluier op.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be