Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fort Fun Abenteuerland

Duits attractiepark organiseert drive-in-bioscoop in coronatijd

11-04-2020, 16.54 uur

Een Duits attractiepark heeft een manier gevonden om in coronatijd toch bezoekers te verwelkomen. Fort Fun Abenteuerland organiseert deze maand op verschillende dagen een drive-in-bioscoop op de parkeerplaats. Zo worden de komende dagen onder andere The Lion King, Frozen II en Aladdin vertoond.

Omdat toeschouwers in hun auto blijven zitten, is er geen besmettingsgevaar. "Het is momenteel het beste wat we met de situatie kunnen doen", vertelt directeur Andreas Sievering aan regionale media. Fort Fun zelf is tot nader order gesloten vanwege het coronavirus.

De drie Disney-films worden 's middags om 16.00 uur vertoond. Volwassenen kunnen om 20.00 uur kijken naar blockbusters als Bohemian Rhapsody en Oscar-winnaar Parasite. Het geluid wordt afgespeeld via de autoradio's. Voor de filmvertoningen werkt het pretpark samen met Filmtheater Winterberg, een bioscoop in de buurt.

Online
Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Voor maximaal twee volwassenen in één auto moet 22 euro afgerekend worden. Een groter gezelschap in één auto is 29,50 euro kwijt. Een bioscoopmenu met popcorn, nacho's, frisdrank en een snoepzakje kost 9,50 euro extra.

Meer Fort Fun Abenteuerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be