Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Video: dj zet Safaripark Beekse Bergen op stelten vanuit safariboot

15-04-2020, 22.07 uur

Een Nederlandse dj heeft in zijn eentje een feestje gebouwd in Safaripark Beekse Bergen, dat momenteel gesloten is door corona. Radiostation Slam had het Brabantse dierenpark uitgekozen als locatie voor het zogeheten Quarantine Festival, waarbij dj's op bijzondere plekken draaien zonder aanwezig publiek.

Thom Jongkind van dj-duo Blasterjaxx verzorgde afgelopen week een set vanuit een safariboot die door de dierentuin voer. Hij passeerde onder andere ringstaartmaki's en neushoorns. Ook kwamen af en toe zeeleeuwen voorbij. Slam belooft dat de dieren tijdens de opnames niet blootgesteld zijn aan harde muziek.

De 58 minuten durende dj-set uit Beekse Bergen staat vanaf vandaag volledig op YouTube. Blasterjaxx bestaat naast Jongkind uit dj Idir Makhlaf. Hij is vooral actief in de studio. Optredens laat hij aan zijn collega over.

Achtbaan
Het virtuele festival van de radiozender bracht ook al een bezoek aan het Limburgse attractiepark Toverland, waar dj La Fuente optrad naast houten achtbaan Troy.



Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be