Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris stopt met innen abonnementsgeld

10-04-2020, 15.45 uurBeeld: The DLP Geek

Disneyland Paris gaat stoppen met het afschrijven van abonnementsgeld. Inmiddels zijn de Disney-parken bijna een maand dicht voor publiek. Omdat op dit moment volkomen onduidelijk is tot wanneer de sluiting gaat duren, hoeven abonnementhouders voorlopig niet te betalen voor hun jaarkaart.

De beslissing heeft betrekking op abonnees die gekozen hebben voor een betaling per maand. "We brengen tijdelijke wijzigingen aan die voordelig uitpakken voor onze meest passionele fans in deze bizarre tijden", meldt Disney in een verklaring. "Vanaf april worden maandelijkse betalingen voor jaarpassen opgeschort."

De betalingen worden een maand na de heropening van het resort hervat. Voor personen die hun Disney-pas in één keer hebben afgerekend, verandert er voorlopig niks. Disneyland heeft al wel beloofd dat alle abonnementen uiteindelijk automatisch verlengd worden met het aantal dagen dat de parken nu gesloten zijn.

Uitbraak
De Disney-parken zijn sinds zaterdag 14 maart dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Op zondag 15 maart sloten ook de Disney-hotels en uitgaansgebied Disney Village. Sinds de opening van Disneyland Paris in 1992 was het resort nog nooit zo lang niet toegankelijk.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be