Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Diergaarde Blijdorp hoopt op meer inkomsten door actie voor zorgverleners

10-04-2020, 20.37 uur

Diergaarde Blijdorp heeft het moeilijk: er komt geen geld meer binnen, terwijl de dagelijkse werkzaamheden in het park gewoon doorgaan. Daar heeft de Rotterdamse dierentuin nu iets op gevonden. Voor elk entreebewijs dat de komende periode verkocht wordt, doneert het dierenpark een vrijkaart aan een zorginstelling.

Zo wil Blijdorp het goede doel steunen en tegelijkertijd zorgen voor genoeg inkomsten om alle dieren te blijven verzorgen. "We werken hierin samen met ziekenhuizen, zorginstellingen en goede doelen", meldt de dierentuin. "Zo hebben we allemaal iets leuks om naar uit te kijken."

Tickets kosten 23,50 euro. De gratis toegangskaarten worden door Blijdorp verdeeld onder de ziekenhuizen Erasmus MC, Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland, zorgorganisaties Laurens, Aafje en Stichting Humanitas en de goede doelen Het Vergeten Kind en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Reserveren
De actie loopt vooralsnog tot en met 10 mei. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer Blijdorp weer opengaat. Vanaf de heropening van het dierenpark blijft het ticket een jaar geldig. "Let op: reserveren kan verplicht zijn bij heropening, afhankelijk van RIVM-richtlijnen", waarschuwt Blijdorp.



Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be