Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

In Toverland werken tijdens coronatijd: 'Bizarre situatie'

09-04-2020, 21.29 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Hoe is het om in tijden van corona in Toverland te werken? Ondanks dat het attractiepark gesloten is, heeft communicatiemanager Tessa Maessen nog ontzettend veel te doen. Daarover vertelt ze in een extra aflevering van de Looopings Podcast. "We mogen er soms best even bij stilstaan wat voor bizarre situatie dit is", zegt ze.

Maessen is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie rond de coronacrisis. Ze zegt haar collega's, de bezoekers en alle fans ontzettend te missen. Toch is het niet alleen maar kommer en kwel. Zo worden er verschillende initiatieven opgestart om thuiszittende medewerkers betrokken te houden bij het bedrijf.

Daarnaast vertelt Maessen over bijzondere werkzaamheden waar Toverland nu onverwachts tijd voor heeft. "Taken die al jaren of maanden op ons verlanglijstje staan." Er wordt ook alvast nagedacht over voorzorgsmaatregelen die nodig zijn als het park straks weer open mag.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be