Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Toverland wil YouTube-dag alsnog laten doorgaan in juli

07-04-2020, 15:29 uur | Reacties

Een speciale YouTube-dag in Toverland moet later dit jaar alsnog doorgaan. Eigenlijk zou het attractiepark op zondag 17 mei in het teken staan van bekende Nederlandse youtubers, met optredens, interviews en meet-and-greets. Vanwege het coronavirus is ervoor gekozen om het evenement te verplaatsen naar zondag 5 juli.

Dat heeft Toverland vandaag bekendgemaakt. Kelvin Boerma, Rutger Vink, Thomas van Grinsven en tweelingzussen Mylène en Rosanne Waalewijn zullen sowieso aanwezig zijn. Andere namen worden later naar buiten gebracht.


ZIE OOK: Toverland maakt eerste namen voor YouTube-evenement bekend

Door het coronavirus zijn alle vergunningsplichtige evenementen in Nederland tot 1 juni verboden. Andere overheidsmaatregelen tegen corona zijn vooralsnog van kracht tot en met 28 april. Toverland gaat er op dit moment van uit dat het park begin juli weer gewoon toegankelijk zal zijn.

Abonnementen
Voor de YouTube-dag, die officieel YoutubersxToverland heet, zijn geen aparte tickets nodig. Bezoekers kunnen gewoon een regulier entreebewijs bestellen. Ook Toverland-abonnementen zijn die dag geldig. De kassaprijs schommelt dit jaar tussen 29,50 euro en 36 euro.

ZIE OOK: Muziekfestival Toverland wordt verplaatst naar 2021

Reacties