Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland wil YouTube-dag alsnog laten doorgaan in juli

07-04-2020, 15.29 uur

Een speciale YouTube-dag in Toverland moet later dit jaar alsnog doorgaan. Eigenlijk zou het attractiepark op zondag 17 mei in het teken staan van bekende Nederlandse youtubers, met optredens, interviews en meet-and-greets. Vanwege het coronavirus is ervoor gekozen om het evenement te verplaatsen naar zondag 5 juli.

Dat heeft Toverland vandaag bekendgemaakt. Kelvin Boerma, Rutger Vink, Thomas van Grinsven en tweelingzussen Mylène en Rosanne Waalewijn zullen sowieso aanwezig zijn. Andere namen worden later naar buiten gebracht.

Door het coronavirus zijn alle vergunningsplichtige evenementen in Nederland tot 1 juni verboden. Andere overheidsmaatregelen tegen corona zijn vooralsnog van kracht tot en met 28 april. Toverland gaat er op dit moment van uit dat het park begin juli weer gewoon toegankelijk zal zijn.

Abonnementen
Voor de YouTube-dag, die officieel YoutubersxToverland heet, zijn geen aparte tickets nodig. Bezoekers kunnen gewoon een regulier entreebewijs bestellen. Ook Toverland-abonnementen zijn die dag geldig. De kassaprijs schommelt dit jaar tussen 29,50 euro en 36 euro.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be