Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Muziekfestival Toverland wordt verplaatst naar 2021

07-04-2020, 13.59 uur

Toverland heeft een nieuwe datum gevonden voor het grote muziekfestival Toverland Live, dat plaats zou vinden op vrijdag 15 mei. Vanwege het coronavirus kan het evenement voorlopig niet doorgaan. Daarom kiest het attractiepark ervoor om het festival een jaar uit te stellen.

Toverland Live staat nu op de planning voor vrijdag 21 mei 2021. Het reeds aangekondigde programma blijft grotendeels ongewijzigd, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Zo zijn André Hazes met zijn liveband en dj La Fuente volgend jaar alsnog van de partij. Het feest, bedoeld voor bezoekers van 18 jaar en ouder, duurt van 19.00 tot 00.00 uur.

Wie al een kaartje had besteld, mag zelf kiezen uit drie verschillende opties: het ticket bewaren voor volgend jaar, het betaalde bedrag terugvragen of het ticket omruilen voor een toegangsbewijs voor het zomerseizoen van Toverland. Het gaat dan om een dag naar keuze in de periode tot en met 8 november 2020, dus ook tijdens de Midzomeravonden en Halloween Nights.

Voorverkoop
Entreekaarten voor Toverland Live kostten 27,50 euro in de vroege voorverkoop en 32,50 euro in de normale voorverkoop. De reguliere entreeprijs bedroeg 37,50 euro. Tickets voor volgend jaar zijn nog niet verkrijgbaar.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be