Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tropical Islands Resort

Podcast: hoe is het nu met voormalig Slagharen-directeur Wouter Dekkers?

01-05-2020, 20.16 uur

Wouter Dekkers stond jarenlang in de schijnwerpers als de grote baas van Movie Park Germany en Attractiepark Slagharen. Pretparkfans leerden hem kennen als een amicale, toegankelijke en toegewijde directeur. Begin 2019 verdween hij echter plotseling van het pretparktoneel.

In een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast legt Dekkers uit hoe dat zo gekomen is en waar hij zich tegenwoordig mee bezighoudt. Ook vertelt hij hoe hij nu terugkijkt op zijn tijd bij Movie Park en Slagharen en wat hij vindt van de huidige staat van beide parken.

Verder komt Dekkers onder meer aan het woord over het dumpen van vrijkaarten, het introduceren van een nieuw ticketsysteem en de lastige afweging die steeds gemaakt moet worden bij oude attracties: opknappen of slopen? Tot slot praat hij over de toekomst van zijn carrière. Zien we hem over een tijdje nog aan het roer van een pretpark in de Benelux?

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Podimo, Stitcher, Overcast, Podcast Addict, Castro, Podtail en TuneIn.
Meer Tropical Islands Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be