Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Pretpark geeft wc-rollen weg bij kleurwedstrijd

05-04-2020, 13.40 uur

Een Overijssels pretpark heeft een deelnemer van een kleurwedstrijd getrakteerd op een wel heel bijzondere prijs. Attractiepark de Waarbeek in Hengelo verspreidde onlangs een kleurplaat via Facebook. Deelnemers konden kans maken op een pakket met onder meer vrijkaarten en souvenirs.

Maar speciaal voor één deelnemer was er ook een troostprijs: een wc-papier-pakket, om de coronatijd door te komen. "Het zijn wel die goedkope, want de dure waren uitverkocht", liet het park gekscherend weten.

Gerrie Kooij-Bouman uit Enschede was de gelukkige. Op haar Facebook-pagina poseert ze met de ludieke beloning: tien wc-rollen. Ze zegt er ontzettend blij mee te zijn. "Wauw super, dankjewel!", reageert de vrouw. "Ik win normaal nooit iets, ik kan amper mijn tranen bedwingen van geluk. Maar gelukkig kan ik die nu afvegen!"

Hamsteren
Wc-rollen zijn schaars in tijden van het coronavirus, omdat ze massaal gehamsterd worden in supermarkten.

Overigens ontvangen de kinderen die meededen aan de kleurwedstrijd allemaal één entreebewijs voor de Waarbeek, dat ze dit jaar kunnen gebruiken. In verband met corona is nog niet bekend wanneer het park weer opengaat.

Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be