Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland speelt in op coronacrisis met speciale reclamecampagne

06-04-2020, 13.08 uur

Toverland steekt Nederland een hart onder de riem met een bemoedigende reclamecampagne. Het Limburgse attractiepark haakt aan op de coronacrisis met een hoopgevende boodschap. Op enorme reclameborden langs de snelweg staat het Toverland-logo met de tekst: "Nu voor elkaar zorgen. Straks weer samen genieten."

Op de achtergrond is lanceerachtbaan Booster Bike zichtbaar, bij een opkomende zon. Had Toverland de reclameborden al geboekt en moest er halsoverkop een nieuwe uiting bedacht worden nu het park dicht is? "Nee, dit is niet het geval", verduidelijkt een woordvoerster aan Looopings. "We willen ook in deze tijd graag van ons laten horen."

De borden staan op drie plekken langs de snelweg: bij Echt, Geleen-Heerlen en Oirschot. Verder is de campagne - met de hashtag 'staysafe' - zichtbaar op de socialmedia-kanalen van Toverland. "Met deze boodschap hopen wij het saamhorigheidsgevoel van Nederland te versterken", zegt de voorlichtster.

Mei
Vanwege het coronavirus is Toverland sinds zaterdag 14 maart dicht. Het park blijft in ieder geval tot en met dinsdag 28 april gesloten. Wat er daarna gaat gebeuren, hangt af van de overheid. Twee grote evenementen in mei gaan in ieder geval niet door.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be