Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany deelt volledige soundtrack van Star Trek-achtbaan

04-04-2020, 15.31 uur | Reacties

Movie Park Germany trakteert fans op bijzondere beelden van achter de schermen. Het Duitse pretpark laat zien en horen hoe de muziek van lanceerachtbaan Star Trek: Operation Enterprise is opgenomen. De soundtrack werd gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore en uitgevoerd door het Budapest Film Orchestra.

Er deden 63 muzikanten aan mee. Naast vier volledig nieuwe nummers gebruikte IMAscore ook bestaande muzikale thema's van Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine en Star Trek: Voyager. Die werden wel opnieuw gearrangeerd voor de attractie.

Een nieuwe YouTube-video met de volledige soundtrack duurt ruim 24 minuten. De opnamesessie vond plaats in Studio 22 van het Hongaarse radiostation Magyar Rádió in Boedapest.

Inversies
Star Trek: Operation Enterprise opende in 2017. De 40 meter hoge coaster van de Duitse fabrikant Mack Rides bestaat uit drie lanceringen - vooruit, achteruit en weer vooruit - gevolgd door drie inversies. De topsnelheid bedraagt 90 kilometer per uur.Meer Movie Park Germany
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be