Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell prikt openingsdatum voor attractiepark en Tikibad

03-04-2020, 22.39 uur

Duinrell denkt te weten op welke datum het pretpark weer open kan. Op de website van het Wassenaarse attractiepark valt te lezen dat bezoekers vanaf maandag 11 mei weer welkom zijn. Op die datum zijn de attracties naar verwachting geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het Tikibad blijft dan toegankelijk tot 22.00 uur.

"Onze attracties, het Tikibad en het vakantiepark zijn tot en met 10 mei gesloten in verband met het coronavirus", aldus Duinrell. Daarna zou het weer mogelijk moeten zijn om langs te komen. De mededeling is opvallend, omdat de kans aanwezig is dat de landelijke overheidsmaatregelen tegen het coronavirus verlengd zullen worden.

Die zijn vooralsnog van kracht tot en met dinsdag 28 april, de dag na Koningsdag. Vanwege alle onzekerheid melden de meeste Nederlandse attractieparken dat ze "tot nader order" gesloten zullen blijven.

Slagharen
Attractiepark Slagharen durft ook een specifieke datum te noemen. Daar gaat men op dit moment uit van maandag 4 mei.

Meer Duinrell
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be