Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verrassing: Efteling-medewerkers mogen met gezin door leeg attractiepark rijden

10-04-2020, 13.47 uur

De Efteling verrast medewerkers tijdens het paasweekend met een veilig uitje. Personeelsleden krijgen de kans om met hun gezinsleden in hun auto door het lege attractiepark te rijden. Zo kunnen werknemers en hun familie ondanks de coronasluiting toch iets meekrijgen van de Efteling.

Op zaterdag 11, zondag 12 en maandag 13 april wordt in het park een speciale autoroute uitgestippeld. "Zo brengen onze collega's de Efteling wat dichterbij en zorgen we voor een klein beetje afleiding en vermaak", vertelt een woordvoerster aan Looopings. Medewerkers zijn welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

"We zorgen er uiteraard voor dat dit op een veilige manier gebeurt", aldus de voorlichtster. Om die reden kunnen personeelsleden alleen langskomen met de auto, niet lopend of op de fiets. Na afloop van de bijzondere autorit stopt een medewerker tien Efteling-doeboeken met spellen, kleurplaten en verhalen in de achterbak. "Om uit te delen aan kinderen in de directe omgeving."

Twintig minuten
De route door het park start bij het Dienstencentrum naast Carnaval Festival en eindigt bij het Huis van de Vijf Zintuigen, de hoofdingang. "We proberen zo veel mogelijk van het park te laten zien, zodat zo veel mogelijk collega's hun werkplek even kunnen zien." De attracties blijven uit.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be