Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen gokt nu op 4 mei als openingsdatum

02-04-2020, 01.42 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft een nieuwe datum geprikt voor de seizoensstart. De meeste Nederlandse pretparken kiezen ervoor om geen openingsdag meer te communiceren, gezien alle onzekerheid. Slagharen durft wel weer een streefdatum te noemen: het pretpark mikt nu op maandag 4 mei, Nationale Dodenherdenking.

Voorlopig zijn de coronamaatregelen van de overheid van kracht tot en met dinsdag 28 april. "De nieuwe openingsdatum die wij hanteren is 4 mei 2020", laat Slagharen weten. "Met het vaststellen van deze datum anticiperen wij op het advies van de overheid om ook tijdens de meivakantie geen plannen te maken." De vakantie duurt tot en met 3 mei.

"Wij danken voor ieders steun en medeleven en hopen jullie uiteraard snel weer te mogen verwelkomen." Reeds bestelde entreebewijzen blijven tot begin januari 2021 geldig. Wie een verblijf had geboekt in de periode tot 4 mei, wordt benaderd door de reserveringsafdeling.

Spaans
Eerder had het park aangekondigd weer bezoekers te willen verwelkomen op maandag 20 april. Toen zouden de landelijke maatregelen tegen het coronavirus tot en met 6 april duren. Slagharen is onderdeel van de Spaanse groep Parques Reunidos, net als onder andere Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties