Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Nieuwe interactieve waterattractie: klimparcours met watereffecten

31-03-2020, 00.39 uur

Een fabrikant uit Turkije brengt een interactieve nieuwe waterattractie op de markt. Leverancier Polin Waterparks heeft een kletsnat klimparcours ontwikkeld. Zo'n parcours bestaat uit touwbruggen, klimnetten, kabelbanen en andere obstakels, gecombineerd met verschillende watereffecten.

Het concept kreeg de naam splash course. De firma omschrijft de attractie als "een teambuildingsactiviteit met fysieke, intelligente en psychologische uitdagingen op verschillende niveaus". "Het zijn waterspeelplaatsen die zorgen voor opwinding, adrenaline en trots, bedoeld voor alle leeftijden."

Het attractietype is geschikt voor alle soorten pretparken en waterparken, benadrukt de fabrikant. Onlangs werd een eerste exemplaar opgeleverd in een waterpark in de Turkse badplaats Antalya.

Hellendoorn
In Nederland is Polin vooral bekend als de bouwer van waterglijbanen in onder meer Avonturenpark Hellendoorn en het Dolfinarium in Harderwijk.











Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be