Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Oeps: ingang Walibi Holland aan gort gereden

29-03-2020, 18.53 uurBeeld: @cooleivan

De ingang van Walibi Holland is beschadigd geraakt. Dat ontdekte een fan die deze week om het gesloten pretpark heen wandelde. Bij de entree brokkelt een betonnen plantenbak af. Op meerdere plekken zijn grote scheuren zichtbaar.

Een deel van de bak valt helemaal uit elkaar. Er liggen brokstukken op de grond. Volgens een Walibi-woordvoerster is er onlangs iemand per ongeluk tegen de bak aan gereden.

Het park heeft ruim de tijd om de schade te verhelpen. Eigenlijk zou Walibi op zaterdag 4 april weer opengaan voor publiek, maar vanwege het coronavirus is de seizoensstart voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Six Flags
De huidige ingang van het park stamt uit het jaar 2000, toen Walibi Flevo werd omgebouwd tot Six Flags Holland. Sindsdien heeft de entreepoort wel meerdere gedaantewisselingen ondergaan, met steeds een ander kleurenschema.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be