Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park vernieuwt wachtrij van klassieke attractie Geisterschloss

28-03-2020, 20.44 uur | Reacties

Europa-Park heeft afgelopen winter onverwachts een klassieke attractie vernieuwd. De wachtrij van het spookhuis Geisterschloss is voorzien van een nieuwe, dure animatronic. Bezoekers worden voortaan toegesproken door een zombie-achtig figuur bovenop op een doodskist.

"Het is een leuke verrassing voor alle nostalgici die al van jongs af aan naar Europa-Park komen", vertelt operationeel manager Thorsten Marohn. "Het spookhuis was één van de eerste attracties in het park. Het resultaat vind ik erg succesvol."

Bij de kist staat de tekst 'benvenuti dai morti', Italiaans voor 'welkom bij de doden'. Geisterschloss, geopend in 1982, ligt in het Italiaanse themagebied van Europa-Park. De darkride bestaat uit een reeks gruwelijke horrorscènes zonder samenhangend verhaal.

Uitgesteld
Eigenlijk had vandaag het zomerseizoen van Europa-Park van start moeten gaan. Door het coronavirus is de opening van het Duitse attractiepark uitgesteld tot na zondag 19 april.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be