Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Scheveningen

Coronacrisis: Legoland Scheveningen moet op zoek naar nieuwe openingsdatum

26-03-2020, 15.59 uur

De geplande opening van het nieuwe overdekte pretpark Legoland Discovery Centre Scheveningen gaat niet door. Het was de bedoeling om het attractiepark op donderdag 7 mei officieel te openen. Bovendien zou op zaterdag 2 en zondag 3 mei alvast een speciaal testweekend plaatsvinden.

Door het coronavirus heeft het management ervoor gekozen om de ingebruikname van het park tot nader order uit te stellen. "Deze beslissing is genomen op basis van de door de Nederlandse regering en het RIVM opgestelde veiligheidseisen met betrekking tot het coronavirus", laat Legoland weten.

"Wij begrijpen dat dit een frustrerende en moeilijke tijd is voor velen, maar hopen ook op uw begrip in deze situatie." Een nieuwe openingsdatum wordt later gecommuniceerd. Aangeschafte tickets blijven geldig.

Sea Life
Legoland Scheveningen is onderdeel van de Britse groep Merlin Entertainments, net als Madame Tussauds Amsterdam, The Amsterdam Dungeon en Sea Life Scheveningen. Ook die bestemmingen zijn voorlopig dicht.

Meer Legoland Discovery Centre Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be